a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

store The first Franchising of
Arrosticini Abruzzesi
Become part of a winning team!

Open an
FIND OUT HOW Arrosticini Divini

FIND OUT HOW The first franchising of
Arrosticini
Abruzzesi
Become part of a winning team!
Open an Arrosticini Divini store

Come visit us Our authentic
Arrosticini Abruzzesi...
...are waiting for you
in our restaurants!
FIND OUT WHERE

Come visit us FIND OUT WHERE Our authentic
Arrosticini Abruzzesi...
...are waiting for you
in our restaurants!

…About us

  • 5 star ratingVeramente divini Personale accogliente e gentile, si mangia in maniera semplice senza inutili ricercatezze e rivisitazioni/scomposizioni. Il piatto forte sono gli arrosticini tagliati a mano, buonissimi e cotti alla perfezione. Dolci perfetti.

    Nicola B Avatar
    Nicola B
    9/11/2020

    5 star ratingDivini di nome e di fatto Scoperto per caso un anno e mezzo fa e ci sarò tornata almeno 10 volte! Parto da Roma appositamente per venire a mangiare qui! L’aggettivo DIVINI non rende giustizia

    giulsgiuls10 Avatar
    giulsgiuls10
    12/16/2019
  • 5 star ratingOttimo davvero cibo e locale. Prezzi onesti e Il titolo dice già tutto.
    Un elogio particolare anche al fatto che è stato l'unico locale da me frequentato post covid in cui vedo un rispetto totale delle regole, temperatura prima di entrare, nome e num di cell, rispetto dell'uso delle mascherine, e separé a chi dichiara di non essere congiunto con il commensale.
    BRAVI BRAVI DAVVERO.
    Un ottimo esempio da seguire in questo momento critico mondiale.

    filippop817 Avatar
    filippop817
    9/06/2020

    5 star ratingMa che bello!! Belli i piatti in ceramica, molto buoni i primi della tradizione abruzzese e arrosticini che creano dipendenza.
    Ottimo!!

    440GIULIA1970 Avatar
    440GIULIA1970
    7/29/2020

WHO WE ARE Arrosticini Divini was born from a project conceived by Monica Scipioni and made operational two years later thanks to a collaboration between Francesco Scipioni and Enrico Vivio. Monica and Francesco Scipioni belong to a family well known in the L’Aquila catering world. From the 1980s to today they have successfully designed and managed numerous Irish pubs and restaurants within the Abruzzo capital.

Enrico Vivio, on the other hand, is the managing director of a start-up in the digital transformation field. He graduated in economics and mastered in business administration.

After working for a number of years outside the city, he decided to come back to L’Aquila, and reinvest his professional know-how in this new entrepreneurial venture.

Open an Arrosticini Divini Franchise in your city!